Öncelikle proxysepetimi bizlerle buluşturduğu için R10'a , sonrasında müşterisi ile ilgi alaka düzeyi çok yüksek iletişimi kuvvetli sorun çözme odaklı yaklaşan proxysepetim'e çok teşekkürler. Beklentilerimi anlamak ve çözüm sunabilmek adına en ince ayrıntısına kadar konuşmamız tam 1 saat 30 dakika sürdü. Karşımda ürününe güvenen ve pozitif iletişim kurabilen birini görmek beni ayrıca mutlu etti. Sizleri hem ilgi alakanız ve iletişimizden hemde sağladığınız ip'lerin kalitesi bakımından ayrı ayrı kutlamak istiyorum. Tekrardan teşekkürler.
Öncelikle bu güzel ve özel yorumlarınız için gerçekten çok mutlu olduğumuzu bilin , ve ekip olarak emeğimizin karşılığını böyle sözlerle almak çok değerli bizler için , Proxy işine al sat gözüyle hiçbir zaman bakmadık
Her zaman en iyisini hayal ettik , en iyisini geliştirdik , Ülkemizde olmayanı getirdik ve en önemlisi kalbimizle ve en iyi şekilde sizlerin memnuniyetine dokunmayı bildik
Her zaman bekleriz , ve biz her zaman PROXYSEPETİM olarak bu sektörde en iyi hizmeti en gelişmiş sistemleri sizlere sunmaya devam edeceğiz
Yeni yılınızı sağlıklı mutlu ve sevdiklerinizle en keyifli şekilde geçirmenizi arzu ederiz
PROXYSEPETİM EKİBİ