Forumun teknik kısmıyla, işleyişiyle ilgili bi şey söyleyemem benim haddime değil ama kullanıcı ve ortam bakımından konuşursak beni en çok üzen şey eskisi gibi yardımlaşmanın olmaması. Belki bütün dünyada böyle olmuştur bilmiyorum ama eskiden her konuda yardımlaşırdık. Şimdi virgül koymak için ücret ister hale geldi insanlar. Onlara da çok görmüyorum herkes ekmek kavgasında, yaşam savaşında ama önceden bilgi paylaşımı çok vardı.
İlk sitemi üniversite okurken buradan okuyarak öğrenerek açtım, sağlık sitesiydi. Sayesinde o zamanki kız arkadaşımla birlikte bütün Türkiye'yi gezmiştik (: adsense kazancının dışında bizim üni'de akademik kariyer yapmak isteyenler arasında internet sitesi açma olayı popülerleşmişti. bir saatte html siteler yapıp bi aylık kiramın yarısını kazanıyordum. Gören duyan geliyordu (: yani bu site sayesinde çok paralar kazandık, çok iyi insanlar tanıdık, çok güzel işler yaptık. Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi insanlar birbirini tanıyordu. Bu işlerle uğraşan bu kadar çok kişi yoktu o zamanlar, daha az olunca daha samimi ortamlar oluyordu.
Gerek r10 gerek o zamanki diğer forumlar sayesinde onlarca insanla tanıştık. Kimi evimize geldi misafir ettik kiminin evine gidip misafir olduk. Benim için bi r10'un yeri bir de kurtadam'ın devamı olan forumuz.biz'in yeri değişmez. Hayat şekillendirdiler resmen (: