Merhaba, yapay zeka makale yazılımı size mi ait? Yoksa var olan bir yazılımın kullanımı hakkında mı eğitim veriyorsunuz? Konu içerisinde yazılıma ait tek bir görüntü yok çünkü. Ne bileyim çalışmasını gösteren bir örnek vs.
Merhabalar efendim. Yapay zeka yazılımı var olan bir yazılımdır. Fakat bu yazılım sınırsız paketlerde 100 ile 1000 dolar arasında değişkenlik göstermektedir. Bu değişkenlik ise kalitesine göredir.
Fakat biz müşterilerimize bu hizmeti hiçbir ücret ödemeden, sınırsız olarak, ömür boyu kullanmalarını sağlıyoruz.
1 adet makale ortalama olarak 50 TL olarak satılır veya alınır. Yani 10 adet makale ile eğitim setinin ücreti kendisini amorti ediyor.
Bunun yanı sıra aylık dolar bazında satılan paketler açısından da eğitim seti bedavadan biraz pahalı mantığına geliyor.
Çünkü ülkemiz şartlarında doların yüksek olması ve alım gücünün düşmesi nedeniyle dolar olarak alışveriş yapmak zor hâle geliyor. Bu nedenle biz müşterilerimize bu hizmeti ücretsiz olarak sağlıyoruz.
Son olarak ise yapay zeka ile sınırsız makale yazma eğitimi sadece Yapay zeka yazılımı ile sınırlı değildir. Bu sektörde bilinmesi gereken en önemli konuları yani;
- Profesyonel Web Sitesi Kurma
- WordPress Eğitimi
- İleri Seviye SEO ve SEO Teknikleri
- Yapay Zekâ ile YouTube Kanallarından Gelir Elde Etme Eğitimi
- Google Adsense
- Google AdWords
gibi en önemli sektörleri bütün detaylar ile anlatıyor.
Bu eğitimleri teker teker satın aldığınızı düşünürsek çok yüksek maliyetler ile karşılaşacağınızı söyleyebiliriz.
Aklınıza takılan soruları buradan istediğiniz zaman sorabilirsiniz efendim. İyi günler diliyorum size.