Hocam ben de çok erken yaşta annemi kaybettim. Acınızın tarifi yoktur eminim. Her insanın derdi kendine ve derdin derecesi olmadan hiçbir insan başkasının derdini onun hayatını yaşamadan anlayamaz bunu çok net bilenlerdenim. Sen bence güçlü kalmışsın şu ana kadar. İnsanız hepimiz bazen güçsüz hissedebiliriz ama bunların hiçbirinin suçlusu sen değilsin. Hayat insanın karşısına acı tatlı çok şey çıkartıyor. Ama ne acı olmadan tatlının bir anlamı var, ne de tatlı olmadan acının dersi var. Hepsinin bir anlamı var, hepsi geriye dönüp baktığımızda vay be neler atlatmışız diyebilmek için. Şahsen bazen ben de çok bunalıyorum ve böyle düşünemediğim zamanlar oluyor. Tek demek istediğim kendine suç bulma, yine de annenin yanındasın ve onun en büyük destekçisi ve mutluluğu sensin bunu unutma. Hepimiz gelip geçiciyiz, hayat gerçekten çok kısa tek bir biletimiz var. Bunun bilincinde olup annenin yanında dur. Umarım hakkında hayırlısı olur, olur da destek vs istediğin zaman her türlü özelden yazabilirsin muhabbet ederiz