*-Tweet Atma
Resimli veya Resimsiz tweet atma
Spamdan kacmak amacli resimli tweetlerde resimlerin disina cerceve eklenebilecek.(opsiyonel)
Atilan tweetlere otomatik Rt-fav destegi verme.

*-Alinti yapma
Resimli veya Resimsiz tweet atma
Spamdan kacmak amacli resimli tweetlerde resimlerin disina cerceve eklenebilecek.(opsiyonel)
Yapilan alintilara otomatik Rt-fav destegi verme.

Alintilama veya tweetlerde yazilacak metinler txt bulunan yazilardan gönderilecek.
Alintilama veya tweetlerde yazilacak metinler Txt de bulunan kelimelerden random birlestirip gönderilecek.
(opsiyonel)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*-Tweet veya alinti yapan hesaplar Rt-fav yapan hesaplar ile ayni olmayacak gruplandirilacak.
Örnegin tweet atmasi icin 50 hesap girildi.
10 adeti ile tweet atimi yapilacak 40 hesap yedek olarak bekleyecek.
10 hesaptan ban yeme durumu oldugunda hesap otomatik ayiklanacak ve yerine yedek listeden hesap cekilecek.
Rt-fav sistemi de ayni sekilde as ve yedek hesaplar ile calisacak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*-Rt-fav-yorum gönderme (Manuel)
*-Hesaplari kendi arasinda takip ettirme.
*-Hesaplari organiklestirme.
*-Ban yiyen tel onayina düsen hesaplari ayiklama.
*Belirtilen kullanicinin tweetlerini takip edip otomatik Rt-fav-yorum etkilesimi verebilme.

*-Proxy kullanim Secenekleri
Mobil proxy ve Residential Proxy destekleyecek.

Islenen arkadaslar fiyat teklifleri ile tarafima ulasabilirler.

En önemli konu ise Programi alacagim kisinin esnaf bir karektere sahip olmasidir.
Konuyu acacak olur isem her hangi bir sorun aninda duruma müdehale edebilecek sistemine hakim olmasi gerekli. Benim senden baska isim yok mu diyecek arkadaslar lütfen iletisime gecmesinler.
Isinin ehli programinin kullanimina hakim arkadaslardan fiyat tekliflerini bekliyorum.

Herhangi bir ön ödeme yapmayi düsünmüyorum.
Sitemler hazir ise test ederiz ödemenin yarisi önden ödenir sistemler kurulur. Kalan yarisida sistem teslim edildikten sonra teslim edilir.

Gidip bir magazadan her hangi birsey aldigimizda ariza durumunda ücretli veya ücretsiz destek saglanmaktadir.
Satilan sisteme teknik destek saglanmasi gerekmetedir.
Sistem satin alindiktan sonra ben seninle calismak istemiyorum canim istemiyor gibi ham olaylar yasamak istemiyorum.

Son olarak sunu belirtmek isterim ki dolandirilmaya hevesli degilim dolandiricilar yazmasin.
Bazen yazanlar oluyor eee bende var tamam Hocam bakalim
Yok bakamayiz sen parayi yolla ben vereyim
Sistemin calistigini görmeden gecip test etmeden kimseye para ödemesi yapmayi düsünmüyorum.Sonucta parayi agactan toplamiyoruz.

Tesekkür eder iyi calismalar dilerim.