LmaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • merhaba hocalarım yaklaşık 5 yıldır cloud hesap işi ile uğraşıyorum, bir zamanlar güzel kazanç etsemde, hiç bi zaman net bi kazanç sağlamadım,ya günü kurtardım yada bi anda güzel kazançlar elde ettim daha sonrası yine hüsran oldu düzen oturttamadım, son zamanlarda artık hesap oluşturma konusunda'da sıkıntı çektiğimden sattığım hesap kar değil zarar bırakıyordu, son 1-2 aydır'da kar oranım aşırı şekilde düştü, uğraştığımın karşılığını alamamaya başladım, 2-3 günde bir zam getirdim, artık zam'da kurtarmıyor, bu yüzden kepenkleri kapatmaya karar verdim, benimle ticaret yapmış,yapmamış kim olursa olsun hepinize ticaret hayatınızda başarılar dilerim, artık fiziksel olarak çalışma vakti geldi, hepiniz sağlıcak'la kalın hoşçakalın.

Ne desen haklısın, bugün hesap isteyen bir arkadaş iletişime geçti, günlük 10 adet alacağını söyledi 150 TL hesap başına fiyat verince ki zaten o kadara hesabı açmak bile şu an imkansız, adet başına 80 TL teklif etti Şansın bol olsun, dilerim başka bir kazanç kapısı açılsın önünde....