Udemy eğitim araştırması nasıl yapılır?

Öncelikle öğreneceğiniz dilin resmi sayfasında dökümantasyon kısmını inceleyin. Son güncellermeler ne zaman yapılmış kontrol edin.
Udemy eğitimlerinde;
Eğitimleri almadan önce yapmanız gereken ilk şey yayınlanma, ikincisi son güncellenme tarihine bakmaktır.
Yorum değerlendirme kısmında ilk önce 1 ila 3 yıldız arasındaki yorumları okuyun. Manipüle edilebilir bir çağda yaşıyoruz. Ücretsiz kurs dağıtıp yorum kasmak çok basit malesef.
Eğitimin bölüm başlıklarına iyice bakın. Eğer ana sitedeki get started kısmıyla uyuşmuyor yada eğitim 1 eğitim 2 gibi başlıklar içeriyorsa uzak durun.

Bir dili öğrenmenin en sağlıklı yolu kendi tanıtım sitesindeki get started kısmıdır. İngilizce gelişimi şart yazılımda. Belli bir seviyeye kadar çeviri ile gidebilirsiniz ama öncelik ingilizceyi temelden öğrenmektir. Girişmeye çalıştığınız sektör dil konusunda acımasızdır. Diliniz yoksa asgari ücretin 1-2k üstünü alırsınız anca.

Bu arada merak ettiğim bir konu var. Birebir derse 60k isteyen birisi grup olduğunda kişi başı kaç k'ya eğitim veriyor?