Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında bir kişi tarafından yönetilebilir veya yönlendirilebilir bir yapı olsaydı bitcoinin kuruluş felsefesi olan merkeziyetsiz yapısına terst olurdu. satoshi profili bu felsefe ile oluşturuldu ve bir gün zaten tarihe gönülmek isteniyordu bana göre. Hesabında yer alan paraların kullanılmaması ise bence döneminde piyasayı daraltma amaçlı bir nevi tedavülden kaldırma amacıyla bile kenarda bekletilmiş olabilir. Zaten bu sistemi kuranların sadece bu kişiye bağlı hesaptaki bitcoinlerle dolaşım yapmak ticaret yaptıklarını düşünmek saçma olur
Haklısınız. 300'den fazla mesajı mevcut. Hepsini tek tek okudum. Diğer geliştiricilerin paylaşımlarını da inceledim. Birçoğunda yapılacak çok şey olduğunu, saldırılara açık olduğunu vb. durumları vurguluyorlar. Tüm bunlar söz konusuyken ortadan kaybolması ise Bitcoin teknolojisinin güvenilirliği konusunda şüphe uyandırıyor. Ayrıca zaman zaman Satoshi Nakamoto'nun e-mail hesapları, PHPfoundation hesabı ve Sourceforge hesabının hacklendiğide kayıtlarda var. Çok gizemli ve tehlikeli durumlar mevcut.