kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Greft sayısı olayın dalaveresi. Greft sayısı ne çıkıyor ne gerekli ise zaten o yapılır. 2000 greft çıkacak hastadan 4000 almaya kalkarsan aldığın yer kel olur.

Direkt kendi ekibim var. Olmak istediğin zaman bana özel mesaj at ben sana en çıplaklığı ile anlatırım. En uygun fiyata yardımcı olurum.
sanırım doğru hocam uzun bir süredir araştırıyorum ve herkese farklı fiyat vermek adına adamına göre fiyat vermek adına uydurulmuş bir sistem gibi

Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saçınızı kimyasallar ile yıkamayı bırakın dökülme falan kalmaz, ailemde benim yaşımda herkesin kafası kabak gibi olmuş. Bende bir saç var millet evlatlıksın diye laf atıyor. 1 ayda 1 jelle duş alıyorum. Diğer zamanlar sadece ılık su ve beyaz sabun ile yıkanıyorum. Saç ektiren kimse memnun değil ya da stresli zamanda dökülürken ektiriyor o zor zamanlar geçince zaten dökülme durduğu için işe yaradı diye seviniyor. Bütün olay kimyasallar.
Hocam artık sabunlarda kimyasal yuvası onada güven olmuyor. Hangi sabunu kullanıyorsunuz

baserweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar , yengem bu işi yapıyor bizzat saçı eken kişi dilersen yardımcı olmaya çalışırım ,çok bilgim yok ama ..
Pm gönderdim

ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 buçuk ay kadar önce ektirdim kreft sayısı kandırma falan değil arkadaşlar herkeste aynı miktarda çıkmaz saç köklerinin durumu ile ilgili. Bende 4690 kreft çıkmıştı başka bir arkadaşımda 3700 civarı çıkmıştı yani saç köklerinizin uygunluğuna göre çıkan miktar değişiyor. Bu arada tek seansta max ekilen miktar 4500 ama benim 190 tane için ikinci seans yaptırmak istemediğimiz için yarım saat daha sık dişini halledelim dediler ve öyle yaptık.

Dökülme konusuna gelecek olursak çok arkadaşım ektirdi seneler oldu hatta onların ekim işlemi. Hiçbirisinde de dökülme olmadı. Dökülme dikkatli olunmazsa ve sıkıntılı şeyler yapıldığı takdirde oluyor. Bilen bilmeyen herkes konuşmuş.

Bu arada bende 31 yaşında ekim yaptırdım sol ve sağ alın bölgem ile tepede açıklık vardı bende de.
Son durumunuz nedir hocam bana nerede hangi fiyata oldugunuzu ve memnunmusunuz pm atarmısınız