[QUOTE=Globalciuc;1084187278]
Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi sigorta poliçesinden bahsetmiyormuyuz hocam ? Kredi sigorta poliçesinden bahsediyorsanız iptal edebilirsiniz. x firmadan daha uyguna o krediye poliçe yaptırabilirsiniz. Vefat durumu başka bir olay allah gecinden versin vefat etmeniz durumunda kalan kredi borcunu sigorta tarafından karşılanır ve varislerinize bir borç kalmaz.[/QUOTE

E-devlete

Hayat Sigortası Poliçe ve Tazminat Bilgileri Sorgulama

Bunu yazdığınızda çekilen kredi tutarlari ve hayat sigortası kısmı çıkıyor bunlardan bahsediyorum hocam 😊 bende bilmiyorum tam olarak
E devlette mevcut üzerinizde olan poliçenizi gösterir ve teminatları yazar kredinin. Poliçe sigortasını iptal ettirebiliyorsunuz. Bazı bankalar x poliçe belirtirseniz sigorta poliçenizi iptal edebiliriz diyorlar. Örneğin işbankta ben poliçe iptali yapamadım çünkü benden krediye poliçe göstermemi istedi bende gittim daha düşük tutarda farklı bir şirketten o krediyi poliçeledim. Poliçe sigortası banka sizden ne kadar çekti ?

erroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım krediyi direk kapatıranız banka hayat sigortasını yatırmıyor mu hesaba. Bu iade sadece ödenip biten krediler için mi alınabiliyor. E-devlette hiçbirşey yazmıyor sadece Yürürlükte Değil yazıyor poliçe belki banka yatırdı hesaba nasıl ayırt edeceğiz bunu.
Hocam erken kapatırsanız sigorta poliçesini geri alabiliyorsunuz. Ancak kredi devam ederken ilk ay için poliçeyi iptal edip x firmadan o krediyi uygun fiyata da poliçeleyebiliyorsunuz. En azından kalan para cebinize kalmış oluyor.