Link kısalt para kazan e book konuları 10 konudan 2 sini kapsıyor anlam veremiyorum şu yaşanan duruma gerçekten bu kadar kazandırıyor madem herkes işi gücü bıraksın buna yönelsin diyebilmek adına 4 ayrı kişiden Bu konuya dair e book aldım 4 ününde verdiği e bookta 3 5 kelime değişmiş method desen aynı sistem aynı siteler aynı herşry olduğu gibi aynı bu konu hakkında e booklara bi düzenleme getirilmez mi acaba şu zamana kadar çok e book satın aldım ama anlamıyorum gerçekten özgün olanlar işini hakkıyla yapıyor ama bu link kısalt konuları dolarla para kazan konuları
İkisinde de ilerleyen işlem şu şekilde
Dolarla 1 cent 1 cent toloka kaydolup dili ingilizceye çevir kazan eğitimi veriyor 50 100 e satıyor kendisi 200 300 kazanmış toplamda gelmiş 100 e eğitim diye site adı satıtor resmen
Link kısaltta da sistem
Trlink sitesine kaydol youtubedaj kanal aç rağbet gören bi konu bul sürekli short video at linke tıklasınlar para kazan
Maşallah ne kadar değerli 2 e book o kadar değerli ki oku oku bitmedi kazan kazan bitmedi.
Uzun lafın kısası bunlara bi taban fiyat bunlara bi sınır veya yasak gelme ihtimali var mıdır?