Merhaba
Anne bebek ürün satışı üzerine bir domainim var. Satış yapmaktan vazgeçtim ancak domaini de beğendiğim için bırakmak istemiyorum.

Anne bebek üzerine bir ürün tavsiyesi ağırlıklı bir site kurmak istiyorum. Tabi ek olarak da anne bebek sağlığı vs konularda bir blog da olacak.

Ürün tavisye yazıları temel olarak söyle olacak. " en iyi 10 bebek arabası" "2023 en iyi araç koltukları" vs vs. Bir de "xxxxx marka bebek arabası koltuğu" gibi.
Blog kısmı yine kategorilere ayrılmış anne bebek sağlığı ve bilgi sitesi gibi olacak.

Sitenin gelir kaynakları adsense, ücretli tanıtım ve bir ihtimal pazaryerleri ile satış ortaklığı olacak. Sitenin sosyal medya hesapları da var.

Buna uygun bir tema aradım ancak bir türlü bu 3 gelir kaynağını da en iyi şekilde sağlayabilecek temayı bulamadım. Açıkçası kafamda ön sayfayı da planlayamadım.

Bana bu yukarıdaki işlere uygun bir tema ve eklentiler ile ilgili destek verebilirmisiniz?
Hatta komple düzenleyip, bana sadece içerik üretme işi kalacak şekilde kurulum ve tasarım desteği verecek arkadaşlar olursa sevinirim.

Tasarım derken yepyeni bir wordpress teması istemiyorum. Belirli bir ön sayfa, blog yazı düzeni, yeterli olacaktır.
Not: Video içeriği üretme şansım yok, ancak internetten alınmış görüntüleri kullanabilirim. Bu yüzden ön sayfa video ağırlıklı bir tema istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler.