Hocam öncelikle dropshipping sistemi ilemi satış yapıyorsunuz bilemiyorum , ancak 8 ürününüz var , yani yelpaze şu anda dar. Ürünleri ne kadardan alıyorsunuz bilemiyorum ancak replika adidas neo 100 ₺ nin altında satın alınıyor ,
ripeapples hocamın dediği gibi , ilk etapta satış rakamınızı düşük tutun.
Etiket kullanmıyorsunuz , etiket kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca herkeste olan ürünleri satıyorsunuz. Doğal olarak sizden önce başlamış , yıldızı ve satışı bol profiller sizden önce satış yapacaktır.
Kampanyaları kullanmıyorum asla , aynı sektördeyiz , öne çıkarmayı tavsiye etmem ilk etapta. Öncelik bence fiyat.
Ve yine
ripeapples hocamın dediği gibi her gün ürün yükleme. Gerekiyorsa ürünü silip tekrar yükleyin. Her gün sistem ürün girişi görürse çok faydası oluyor.
Ayrıca kısa bir not ; marka olarak ayakkabılara adidas , nike olarak girmişsiniz. Replika ayakkabıları DİĞER olarak seçmez iseniz , profilinizin kapanma olasılığı mevcut. Bir iki şikayette kapanacaktır. Ben ve birkaç arkadaşım deneyimledi ondan belirtmek istedim.