Arkadaşlar Merhaba; kendimi bildim bileli hep bir teknoloji markası üretmeyi/ürettirmeyi uygun fiyattan kaliteli teknoloji sunmayı hedeflemişimdir. Bu nedenle yakın zamanda bağlantı kurduğum ve bazı prensıplerde anlaşmış olduğum çinli firmalar ile birlikte ürün üretmeyi planlamaktayım. İlk ürünümüz akıllı saat olacak fiyat 500/600 tl bandında olacak fakat 2.000 tl üstü birçok saate rakip olacak. Fakat tıkandığım bir nokta var. Daha önce markam vardı bu konuda fakat hiçbir patent alan adı vs almadığım için ilgili markayı başkası tescillemiş. haliyle hak talep edemiyorum ama yeni bir marka bulmaya karar verdim. bu hususta sizlere danışmak istedim.aslında para ödülü vermeyi düşünmüştüm ama daha iyi bir fikir geldi aklıma.pm ile önerilerini paylaşmış olan arkadaşlarımızdan önerisini kullandığımız kişiye ilgili saat modelinden hediye edeceğim.Henüz detay veremiyorum fakat pişman olmayacağınız bir sonuçla karşı karşıya kalacaksınız. desteklerinizi bekliyorum. eğer ürün istemiyorum nakit ödeyin diyen olursa da saatin satış fiyatı kadar ödeme yapacağım. (yani hedef fiyatımız olan 600tl) Buarada sadece saat olarak düşünmeyin genel bir teknoloji firması olacak
beklediğim bazı şartlar
-Önerdiğiniz isimin domaini boş olmalı,
-Global olacağı için İngilizce olmalı,
-En fazla 6, eğer söylenişi kolaysa 7 harf olmalı. İçinde sayı barındırmamalı. ( 5 olursa süper olur

)
Özelden sadece isim önerilerini atınız. İsimi beğenirsem domaini satın alıp öneri sahibine öyle ulaşacağım ve konuya etiketliyeceğim. Eğer domain alınırsa ve ödül açıklamassam eksi trade hakkınızı kullanabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.