forumda bir çekiliş yapmıştım. kazanan 3 kişiden birisi, ne selam ne sabah ile direkt konuya girdi ve sürekli emir verir gibi yap, et, gönder, yolla gibi üslupa konusuyordu.

herneyse çekilişin amacı da o zaman hizmetimin reklamını yapmak duyurmaktı, yorum rica ettim, memnun kalırsam yorum yaparım dedi, tamam dedim. memnun kalmalık kalmamalık bir hizmet de değildi yani ne oldugu sipariş vermden bile anlaşılan somut bir işti aslında, neyse bir daha da sesi çıkmadı. çıkmayacagını biliyordum zaten belli ki sorunlu bir tipti, aciz kişiliğini böyle küçük dvranışları ile bastırmaya çalışıyordu

yorum yapma tamam, da arkadaş insanlık diye birşey var, bir selam ver, nezaketen teşekkür et. yani sonuçta bir çekilişe katılmışsın ve kazanmışsın, böyle itici ve üstünlük taslayan bir üslubun amacı ne ? neden yani Yemişim çekilişi yani bir selam ver birbirimizi kazanalım çok mu zor? Sanki çekiliş kazanmadı da, beni köle olarak satın aldı öyle bir üslubu vardı.

acıdım sadece, acıyın hocam öyle insanlara, sizi küstürmesin bazı şeylere.

bu tipler ailesinde anne baba sevgisi görememiş, çevrede itilip kakılmış, o nedenle tüm hayatı ve ilişkileri çıkar üzerine kurulu hasta ruhlu insanlardır. teşekkür etmezler çünkü siz zaten bunu yapmak zorundasınız onlar için, incileri dökülür teşekkür ettiklerinde =)

sadece acıyın ve geçin =)