neet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bu olayda, tatile çıktım der kapatırsınız telefonu kirasını gününde ödersiniz.
her ev bakana da zırt pırt kapı açılmaz...
yasal olarak da özel alan olarak da mümkün görünmüyor pek.
Hocam daha neler yapmayın )

Benim evi satma isteğime kiracı nasıl karışabilir böyle bir durum olabilirmi hadi tatile çıktım diyeceksiniz ne kadar sürecek bu tatil

Empati yapalım kiracılar ne diyor benim verdiğim %25 i kabul etmiyorsan evi satarsın işine gelmiyorsa değil mi bu durumda tamam bende evimi satacağım o zaman diyeceğim ve kiracı bu duruma karşı sizin söylediğiniz gibi yapacak iş bu durumdan sonra kanuni hak ötesine geçer

Hülle yolu ile evi başkasına satar ve evi tadilata sokacağım der veya kendim oturacağım der vs vs bunun yanında iki tarafta birbirinin huzuru bozacak davranışa girilebilir iki tarafın inadında iki tarafta yıpranır.

Oturduğunuz ev sizin değil ve ev sahibinin evi satmasını engelleme hakkınız yok yeni alan kişi o evde oturacaksa eğer başka ilçede evi vs yoksa sizin kazanacağız zaman 6 ay bilemedin 1 sene olacak sizin bu tarz davranışlarınızı duyan gören bilen ev sahipleri evlerini kiraya verdiği zaman kapitülasyonları andıran şartlar öne sürüyor veya fahiş kira istiyor

Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi kiracı ve ev sahibi hakları revize edilmeli ve yaptırımları ağır olmalı yoksa insanlar kanun dışı yöntemlere başvuruyor ve adli vakalar artıyor