Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde şu konuyu açmıştım : https://www.r10.net/forum-disi-sikay...gduriyeti.html

Bozuk ürün geldiği için servise yollamıştım servis hikayesi ise şöyle :

Ürünü 12 Aralık 2022 İlk kez teslim aldım ve bozuk olduğu için aynı gün Sİnerji.gen.tr firmasına başvurup değişim/iade istedim. Bunun üzerine firma destek talebinden :

Alıntı
Merhabalar Ben xx,

Herhangi bir dönüştürücü kullandınız mı ?
şeklinde bir cevap verdi.

bu soruya şu şekilde cevap verdim :

Alıntı
Hayır direkt olarak HDMI üzerinden bağlantı sağlıyorum. Eski kartım olan gtx1650 üzerinde aynı kablo ile sorun yaşamıyorum.
daha sonra anlaşmalı kargo kodu göndererek şunları yazdılar:

Alıntı
Merhabalar Efendim,

Ürünü kendi kutusunda kutu içeriği eksiksiz ve ekstra korunaklı kutu içerisinde sitemizde bulunan depo adresimize kargo ücreti ödemeden sürat kargo ile gönderiniz ürün marka garantili olduğundan servise yönlendirme sağlayıp sonuçlandırıp yardımcı olalım size.
Ürünle birlikte bir not kağıdına yaşamış olduğunuz hatayı arızayı ve talebinizi belirtmenizi rica ediyorum.

adres sansür

Sürat kargo anlaşma kodu: anlaşma kodu sansür.
Not: paketlenmemiş güzel sarılmamış ürünleriniz depomuz tarafından teslim alınmayacaktır.

Sizlerden ricam kargo teslim sonrası takip numaranızı alabilirsiniz ve teslim edildi edilmedi bilgisini bu şekilde görüntüleyebilirsiniz. İlerleyen süreçte ürünle ilgili buradan durum sorgulaması yapabilirsiniz efendim.
Daha sonra ise 13 Aralık 2022 Salı günü ürünü anlaşmalı kargoya teslim ettim.

Ürün 15 Aralık 2022 tarihinde ellerine ulaştı ve destek kaydı açtılar ürünü garantisini sağlayan Arena Bilgisayar'a yönlendirdiklerini bildirdiler. Bilgi almak için Arena bilgisayarı aradığımda müdahale yetkileri bulunmadığını bu yüzden yetkili servisi olan ServisPoint'e yönlendirdiklerini söylediler.

Sonuç :

23 Aralık 2022 de tekrar sinerji.gen.tr kartı teslim aldı.

26 Aralık 2022 de tekrar bana kargoladılar ürünü sorun yok diyerek. Ancak üründeki arıza devam ediyor Bakınız : Ürünü 3 farklı HDMİ ile 1 Monitör 1 TVde denedim.
https://youtube.com/shorts/3OoqF9fUUVI

Şimdi size soruyorum sayın hocalarım bu üründe nasıl arıza yok