Kurulum son aşamasina geldiğimde aldığım hata nasıl düzeltebilirim.
Yükleme İlerlemesi
- Adım 1 - Beklenmeyen Metin:<br />
<b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>722</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
<br />
<b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>723</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
<br />
<b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>722</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
<br />
<b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>723</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
<br />
<br />
<?xml version="1.0" kodlama="utf-8"?>
<yükseltme>
<message replace="0">Bağlantı başarılı</mesaj>
<status>Durum: Yükleniyor, Adım 2/7</status>
<longversion>yükle</longversion>
<version>yükle</version>
<sonraki adım>2</sonraki adım>
<upgradenotice><![CDATA[<strong>Yükleniyor</strong>]]></upgradenotice>
<uyarılar>
<uyarı>
<description>Uyarı: Kıvrımlı parantezli dizi ve dize ofset erişim sözdizimi, 247. satırdaki .../includes/functions.php dosyasında kullanımdan kaldırılmıştır.
</açıklama>
</uyarı>
<uyarı>
<description>Uyarı: 1760 satırındaki .../includes/functions.php'de kaşlı ayraçlı dizi ve dize ofset erişim sözdizimi kullanımdan kaldırılmıştır.
</açıklama>
</uyarı>
<uyarı>
<description>Uyarı: 3682 satırındaki .../includes/functions.php'de kaşlı ayraçlı dizi ve dize ofset erişim sözdizimi kullanımdan kaldırılmıştır.
</açıklama>
</uyarı>
</uyarılar>
</yükseltme>
Durum: İptal edildi