Kurulum son aşamasina geldiğimde aldığım hata nasıl düzeltebilirim.

Yükleme İlerlemesi
  • Adım 1 - Beklenmeyen Metin:<br />
    <b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>722</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
    <br />
    <b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>723</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
    <br />
    <b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>722</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
    <br />
    <b>Kullanımdan kaldırıldı</b>: implode(): diziden sonra birleştirici dizenin geçirilmesi kullanımdan kaldırıldı. <b>723</b><br /> satırındaki <b>/home/cozumbi4/public_html/core/vb/db/querybuilder.php</b> içindeki parametreleri değiştirin
    <br />
    <br />
    <?xml version="1.0" kodlama="utf-8"?>
    <yükseltme>
    <message replace="0">Bağlantı başarılı</mesaj>
    <status>Durum: Yükleniyor, Adım 2/7</status>
    <longversion>yükle</longversion>
    <version>yükle</version>
    <sonraki adım>2</sonraki adım>
    <upgradenotice><![CDATA[<strong>Yükleniyor</strong>]]></upgradenotice>
    <uyarılar>
    <uyarı>
    <description>Uyarı: Kıvrımlı parantezli dizi ve dize ofset erişim sözdizimi, 247. satırdaki .../includes/functions.php dosyasında kullanımdan kaldırılmıştır.
    </açıklama>
    </uyarı>
    <uyarı>
    <description>Uyarı: 1760 satırındaki .../includes/functions.php'de kaşlı ayraçlı dizi ve dize ofset erişim sözdizimi kullanımdan kaldırılmıştır.
    </açıklama>
    </uyarı>
    <uyarı>
    <description>Uyarı: 3682 satırındaki .../includes/functions.php'de kaşlı ayraçlı dizi ve dize ofset erişim sözdizimi kullanımdan kaldırılmıştır.
    </açıklama>
    </uyarı>
    </uyarılar>
    </yükseltme>
Durum: İptal edildi