Bak sana burada polyanacılık yapanların söylemeyeceği bir şey söyleyeceğim kardeşim nokta atışı net bu cevap olacak istersen mahkemede uğraş dur HİÇ BİR ŞEKİLDE ISPATLAYAMAZSIN.
Düzenli olarak 10 senedir adliyeye gidip 15 20 tane dava ile uğraşıp eski kız arkadaşı savcı şuan ki nişanlım ise avukat olan biri olarak söylüyorum bunu bence ikili uzlaşmaya gitmeye bak vicdanen orta yolu bulun konuşun çözün yoksa işin zor.
Bakma avukatların asıl mesleği yalan söylemek bir çok dosyada polyanacılık yapıp dosya kapmak için konuşup duruyorlar işin sonunda millet extra bir de dosya masrafı ödediği ile kalıyor.
dediğin gibi kendin hata etmişsin gaflete düşmüşsün yapacak bir şey yok kalkıp kimse kira sözleşmesi için karbon testi yaptırmaz.
Saolun hocam tavsiyeleriniz için. Ama şunu anlamıyorum, daha tarih 01.01.2023 tarihine gelmedi. Ben gidip noterde bu evrağı bugün 28.12.2022 tarihinde aslı gibidir yaptırdığımda, bunu nasıl 01.01.2023 de imzaladığıma mahkemeyi ikna edebilir?
Şuan evsahibinden bir ses yok, istediği zammı yapmadım. Bu evrağa güvendiğini düşündüğüm için bi şekilde mahkeme süreci olursa ispatlayabileyim istiyorum bu evrağı belirtilen tarihte imzalamadığımı.