Bu arada, farkında olmadan seneler geçmiş, 10 yıl dolmuş ve profil resmimde mavinin yanına kırmızı da almışız=) Darısı diğer renklerin başına. Halka da birgün tamamlanır umarım, daha buralardayız

Aşağıdaki rank yükselişi benim için profildeki bir takım şıklık ve ekstra hakların daha ötesinde, bu tablo son yıllarda hayatımdaki olumlu değişimlerin de bir yansıması çünkü. Bu açıdan bakınca benim için ranktan çok daha anlamlı oldu

Admin sormuş, "R10 sizin hayatınıza nasıl dokundu?" diye, öyle ya da böyle iyiki dokunmuş Kapitalist plazalarda maddi manevi iliklerine kadar sömürülen, her sabah mutsuz uyanıp küfrederek işe giden bir mühendisten, zaman ve mekan bağımsız kendisi için çalışabilen, kendisine vakit ayırabilen, ailesine zaman ayırmak için sürekli izin peşinde koşmayan daha mutlu ve huzurlu bir girişimciye evrildiysem bunda girişimci ruhum, azim ve kararlılığım kadar r10 daki ortamın bana kattıgı vizyon, burada sahip oldugum, olamasam bile varlıgını görerek motive oldugum iş fırsatlarının da büyük katkısı var. O nedenle de burası bir forumdan çok daha öte benim için, benim gibileri için... r10.net iyi ki seninle dogru zamanda karşılaşabilmişim.

Herkese Selamlar & İyi seneler....