Eğitim ve soru paylaşımları için harika alan adını maalesef satışa sunmak zorundayım. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun
Yıl başına şimdiden iyi bir site ile giriş yapın
494 adet konunun hepsi benim tarafımdan eklenmiştir görseller google dan alınmadır onları tek tek işlem yapmadım
Alan adı com.tr uzantılıdır
Site adresi: Ücretsiz Sınav Sitenin aylık getirisi: Reklam Eklemedim Sitenin açılış tarihi: 16.09.2022 DA / PA Değerleri: Bilmiyorum kontrol etmedim Kategori / sitenin içeriği: Ücretsiz Sınav soruları paylaşımı
Günlük hit sayısı: normal de 100 civarıdır sınav zamanları artıyor grafikte görebilirsiniz Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex)
Domainin yaşı: 3 aylık Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: evet Hosting dahil mi?: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı?:Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet Ücretsiz Yazılım lisans sonlanma zamanı:Süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Alan adı Turhost Kayıtlıdır firma içi ücretsiz transfer
Site Açık arttırma başlangıç fiyatı 150 tl
En düşük yükseltme 25 tl
Hemen al 2500 tl
İhale sonlanma süresi son teklif +24 saat
Ödeme sadece vakıfbank
Tek numaram var 0541 743 80 90 başka telefonum yok size ulaşıp siteyi satarım diyenlere kesinlikle inanmayın mağdur olursanız şimdiden yazayım daha önce karşılaştım.
saygılarımla