r10 yönetimi yılbaşı indirimi bekliyoruz.
Güzel bir kampanya yapmayacakmısınız ?
Yapmıyorlar
İndirim beklerken zam geldi ikinci zam gelmeden alalım diyorum
Kurumsal Plus mesela 3.5'tan yükseldi 1 ay içinde 2 zamla, düşse de o etkiyi yaratmayacak ve bence indirimden sonra ekstra zam yiyecek.
Forumda birçok insan bu indirimi bekliyor . Lütfen duyarsız kalmayın @
Coşkun Çetin ;
üyelik icin yilbasi kampanyasini bekliyoruz ama halen bir aciklama yok😔
Hocam yanlış anlamayın ama.
6 aylık kurumsal plus 6 k çok ideal.
Aylık ortalama 1k ya denk geliyor. 1K ya 1 ay boyunca çok güzel bir reklam çalışması sağlıyorsunuz
Indirim degil zam geliyor
Abi o yıl ne öyle sığmıyor profiline 16 yıl peh
En son %50 zam beklemeyin demişti
@Coşkun Çetin; 1 hafta geçti %40 zam yaptılar. Orada anlamalıydık aslında zam geleceğini

Reis biz %40 zam değil, %25 indirim istemiştik. Bilseydik hiç sesimizi çıkarmazdık
Neden? Forumda 27363737 metreküp doğalgaz mi bulundu?
Vallahi bugün içimden bu konuyu açmak geldi.Bizler kurumsal olmasakta profil ismimizi renklendiresimiz geliyor
1 ocakta yapacaklarmış indirimi , bekleyin : )
Benim müşterilerde indirim istiyor sessiz kaldım 1 ocakta yapacağım indirimi %60 olarak
Vallahi bilgim yok hocam
bizim new york tarafinda elmas madeni var bi ara kazmaya gidicem belki birseyler cikar
Şok şok şok Asgeri ücrete zam gelince R10.net'e %40 zam geldi 😄 herkes indirim beklerken aylık kurumsal üyelik 1k oldu aslında şöyle bir düşününce iyi gibi ama 6k ücrete 1 sene olsa felaket olurdu şahı şahane olurdu 😁
İndirim lazım Coşkun abii
Katılıyorum. Bir tanıdığım zam gelmişti dedi ben aldıktan sonra geri çekmişler sanırım diye düşündüm şuanki fiyattan alarak. Aylık 1k ücretle sağlanılan özellikler ideal bence.
Her sene çekiliş de oluyordu bu sene o da yapılmıyor galiba.
2022 Ocaktan beri herşey 3-4 kat zamlandı.İndirim konusu yeri zam yapmayın diye konu açmanız daha mantıklı olurdu...
Yaptık katılanlar oldu mu
Talepleriniz geri çevrilmedi,

indirim için ikna ettik, sizi bekliyoruz

))
https://www.r10.net/off-topic/349035...-127873-a.html