onurbusar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani bu işi yapmış 6 ayda 750 bin e yakın ciroya ulaşmış olarak söylüyorum çok mantıklı bi yatirim olmaz bu fiyatlara. çünkü ödeme 21 gün de geliyor. çok fazla toptancı var. toptan sattığı fiyatın altında perakende olarak satıyorlar. ben de istanbul’da toptancılar dan alarak satıyordum ve ben hiç bir şeye karışmıyordum çalışanım vardı. kar yüzdem dolar 15 iken %34 civarındaydı sonra %17 düştü. zarar etmemek için en sonda kapattım.
Buybox girip bu işi yaparsanız zarar da edersiniz batarsınız da hocam. Rekabet edilmez o şekilde. Ben buybox ile bir günde bile 5 6 milyon ciro yapabilirim size rahat rahat. ama kazanç olmaz. Benim satışlarım kendi markalarımdan geliyor 1000 ve üstü yorumlu ürünlerim var. fiyat ne yazsam satılır suan minimumda tutuyorum yılbaşından sonra örneğin 100 lira olan ürünü 130 lira yapsam yine satılır çünkü yorumlu ve sabit aramada ilk sırada çıkan ürünler çok fazla örnekleri de yok rekabet az ben biraz daha kasılması için kar marjını düşük tutuyorum benim için önemli olan suan para kazanmak değil ürünlerin kasılması. kategoride en çok satanlarda 1. sırada aylardır birkaç tane ürünüm