antalya gazipaşa ilçesinde yaşıyorum.
şimdiye kadar 5-6 defa dolandırıldım.
ne zaman hak aramak için adliyenin yolunu tutsak sonuçsuz kalıyor.
yıl 2014 internet hattım üzerinden 804 liralık oyun alınmış. taksitlere bölünmüş 2 gün sonra bana mesaj geliyor. itiraz için adliyeye gittim. sonuç sıfır
yıl 2018 r10 üzerinden mustafa düşünceli diye bir vatandaş 1000 liramızı çarptı. adliyeye suç duyurusunda bulunduk. elimizde tlf numarası watsap konuşma kayıtları var dekont var sonuç sıfır
yıl 2020 internetten telefon aldık akıllı telefon diye aldık tuşlu alakasız bir telefon geldi. dolandırıldık adliyeye gittik savcının bir dövmediği kaldı. üniversite mezunu adamsın sen kandırıldıysan ilkokul mezunu vatandaş ne yapsın dedi bir kamyon fırça ve söz yedik. sonuç yine sıfır
15 gün önce bot için ilan verdik. 7k anlaştık 2k önden verdik 5k iş bitimi verecektik. adam 3 gün sonra allem etti kalllem etti laf cambazlığı ile 5k parayı da aldı. sonra sırra kadem bastı. 15 gündür forma girmiyor. eksi puanı verdim hakkında şikayet açtım. adam forma girmez oldu. adliyeye gitsem yine sonuç alamayacağım biliyorum. sinir bozucu adliye savcısı yine orada.
Konuyu üzülerek okudum maalesef. Turkiye gibi bir yerde anca şikayetçi olan kişiyi savcı tarafından fırçalanılır.
Yok yok bu ülke adam olmaz. Sittin sene geçsede adam olamayacak.