ertach adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Script transferi ücreti 50₺ ve 50₺ olması gerekiyor arkadaşın.
2. Dolan-dırıcı hükmünde başlık açmak değil di açıkçası burada haklı olabilirsiniz fakat arkadaşa, mantıklı bir ticaret mantığı ilettikten sonra şayet gerçekten o script var ve satıcı ise neden bunu mod aracılığıyla kabul etmedi. Ve ardından engellendim. (Çünkü 12 saatte yakındır mesajım tek tik). Bu da bana arkadaşın dolan-dırıcı olabilme ihtimalini veriyor. Ben şükürler ki önceden parayı gönderip dolan-dırılmadım. Fakat arkadaşın hareketleri ve konuşmaları bana bunu sezdi. Bende belki ilerde size bişey satmak veya almak ister; Siz de biraz daha temkinli olursunuz diye konuyu açtım.

Öncelikle asıl sormanız gereken soruyu sormuyorsunuz

Yazışmalarınızda 100 TL gibi bir rakamdan bahsetmiş arkadaş. Script 50 TL ise neden herşey için en az 100 TL talep ediyor. (sizin anlaştığınız rakamı bilmeden bu yorumu yapıyorum.)

Bunun dışında temkinli olmak her zaman en doğrusudur. Sizi asla bu davranışınızdan dolayı eleştirmiyorum. Sadece olay gelişmeden hüküm vermek çok doğru bir hareket değil. Belki de işi vereceğiniz kişi sizden ödemeyi istediği koşulda alamayacağını ve boşa zaman kaybettiğini düşündü. "Ulan altı üstü x para göndereceksin ne yokuş yaptın, seninle mi uğraşacağım" demiş de olabilir

Ben de olsam sizin gibi temkinli yaklaşırdım ticarete. R10 da günde en az 4-5 tane ************** başlığı görüyorum. Haliyle insan da tedirgin oluyor.