Selamlar, bir script ihtiyacım dan dolayı bana ulaşan bu arkadaş ikimiz de yeni olduğumuz için ben önden ödeme yapmam dedim sen güvenip script'in transferini yapmak istersen yapalım fakat doğal olarak sen de güvenmezsen bir mod veya güvendiğimiz bir arkadaş aracılığıyla yapmayı tavsiye ettim fakat arkadaş ona bir ödememi yapmamda ısrarcı oldu. Şükür bir dolandırılma olmadı fakat kendisinden şüphelendim. Sanırım engel'de attı whatsapp tan. Bir de yabancı numara olduğu için bi tık daha şüphelendim.

Ben dolan-dırılmadım fakat kesin ************** da diyemem. Konuyu açmam doğru mu yanlış mı bilemedim fakat sadece diğer arkadaşlar bir ticaret yapacaksa lütfen dikkatli olsun istiyorum.
etiketi görmemesi için sadece linkini bırakacağım arkadaşın
https://www.r10.net/profil/173025-seninhediyen.html

Fazla uzatmamak için 2 ss bırakıyorum.
Script transfer etme ücreti 50₺ sadece. Çalışan birisinde 50₺ olmaması biraz olası değil fakat elbette ki hepimiz insanız olabilirde ama ben pek güvenemedim.
Script'in parası 50₺ ve kartında para olmadığını belirtiyor ve kendisine ilk önce para göndermemi istiyor (Yukarı mesajlarda bunu ima ediyor. Konu uzamaması için atmadım orayı).
Ben ise bütün scriptin maliyetini güvendiğimiz birisine veya mod'a iletelim o script devrini yapsın ve o sana ödemeyi geçsin dedikten sonra sanırım engel attı ve şuan mesajlarım tek tik oldu.

Tekrar iletiyorum. Konuyu açmamın sebebi sadece temkinli olunuz.
Numarası: (TR Numara DEĞİL) 251-2*2-6651