Spymaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum kültürünün genel yapısı kaydı hocam forumlarda bundan 10-15 yıl öncesine kadar bilgi paylaşımı yardımlaşma vardı şimdi forumlarda mallesef böyle bir şey yok herkes herşeyi paraya dökme çabasinda size method ve diğer söylediklerinizde katılıyorum hemen hemen her gün paypal açma konusu görüyorum forumda paypal hesabı açmayi bir ben kaldım sanırım...

bu forumu etkileyen en önemli durumlardan bir taneside yeni üyeliklerde d-0landırıcılık durumumun çoğalması oldu üyelikler eskisi gibi olmalı ulaşılması zor olmalı ki kişi geldiğinde dolandırıcılağa meyil vermesin...

ücretli üyelik bence olmamalı bahsettiğiniz gibi liyakat bir forum görmek daha düzgün ve güzel olacaktır..
Ekonomik sıkıntılar nedeniyle herkes nereden ne kazanırım düşüncesiyle hareket ediyor. O yüzden bu tarz konular bu kadar arttı.

Konu sahibinin bazı söylediklerine katılıyorum. Yeni bir üye hemen kurumsal üyelik alıyor. Bazı arkadaşlar, özellikle foruma yeni gelenler kurumsal üye diye güveniyor hemen. Sonra mağdur olabiliyor.
En rahatsız olduğum konu da kullanıcı adı soyadı farklı iban adı soyadı farklı. İş yaptığım çoğu kişi başkasının adına yollattırıyor parayı.