Hizmet veren satıcılardan herhangi bir doğrulanma istenemez çünkü bazı kişilerin yaptığı işlerin bir tanımı bile yok. Mesela ben gmail satıyorum ama yaptığım iş R10 da dijital hesap kategorisinde geçiyor bunun için nasıl bir kanıt sunabilirim ki ? kanıt sunsam neye fayda olacak orasını da çözemedim.

İkametgah olayını anlamadım. Eğer bir kişi dolandırılıyorsa forum içinde cezası veriliyor eğer R10 un yapacağı bir şey yoksa adli makamlara başvurun diyor ve bildiğim kadarıyla KVKK nedeniyle r10 hiç bir kullanıcının bilgilerini paylaşmıyor.

0 günlük üye 8k verip en üst rütbeye ulaşmasında herhangi bir sorun görmüyorum. R10 da parayı veren düdüğü çalar mantığı ile hareket ediyor ve bunu reddeden bi yetkili görmedim daha. Zaten bence de öyle olmalı.

İngilizce fikri çok iyi çoğu kişinin aklına gelmez ama gerçekten çok önemli bir detay.

En iyi üye konusunda da en fazla +R10 alan kişilerin haftalık veya aylık listesi oluyor daha kapsamlı hale getirilebilir buna katılıyorum. Ama ek moderatör ekibi gerekebir bu işler için. Bu da ayrı bi bütçe oluşturmak demek o yüzden coşkun abinin pek sıcak bakacağını zannetmiyorum.