vallaha daha dün forumda 10.000 tl dolandırıldım. fakat 1 kişi için 100lerce kişiyi sorumlu tutamam. dediğim gibi cevap vericek zamanım yoktu veremedim.
Rica ediyorum kimlere mesaj yazıp yazmayacağıma sizler mi forum üyelerimi karar vericek? ben o kişiden mesaj istemedim ki bakın size dönüş yaptım iyi de kötü de olsa kendimi ifade ettim. fakat 100 lira harcadığı hesaba 100 lira ödemek istemiyorum. böyle bir teklifle gelirken sorun yokta benim cevap vermemem de mi sorun var.
O zaman hocam şöyle yapın gidin banka hesabınız dan 100 lira harcayın diiynki benim hesabım 100 lira harcadı bana 100 lira verin alın 100 lira kullanılmış hesap.
Ben de demezmiyim size ya kardeşim dalgamı geçiyorsunz 100 lira harcayan hesaba neden 100 lira vereyim gider 100 liraya kendim reklam veririm 100 lira karda olurum diye.
sonra olay tartışmaya dönüşecekti. cevap vermek istemiyordum vermedim. Canım istemedi.
Şimdi sizi daha iyi anlıyorum yaşadığınız kötü talihsizlik nedeniyle biraz asabi davranıyorsunuz malum sebepten geçmiş olsun , umarım daha dikkatli olursunuz ticaretlerinizde daha titiz olmalısınız
Kurumsal uyeliklerle ücretli üyelik ve profili yeterince güven veren kişilerle alışveriş yapmaya özen gösterin, ücretsiz uyeliklerin 5-10 kişiyle yaptığı ticaretlere aldanmayın üyelik tarihlerine De bakın