oguzh4nk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaşın böyle bir sıkıntısı var hocam. Bugünde Ads hesap alımı için konu açmıştı 2 defa mesaj attık okudu cevap vermedi. Saygısızlıktan, terbiyesizlikten başka bişey değil. İnsanların boş yere zamanını çalıyor , herkesin vaktini kendi vakti gibi boş görüyor.
Kırıcı olmak istemiyorum fakat attığınız hesapların gerçekten saçmalık seviyrsi %10000.

800 lira harcadığınız hesaba 800 tl ödüyorsunuz? ben delimiyim ne den o fiyatı vereyim?
Ben sizden mesaj istedim de mi, siz mesaj attınız da ben dönüş yapmadım? dönüş yapmak istemiyorsam, yapmıyorumdur.

Bu arkadaşa mesajdan değil fakat yorumdan dönüş sağladım ve konuda mesaj yazan herkesle iletişime geçtim..

Sizin fahiş verdiğiniz saçma sapan hesaplarınızla ilgili sizlere kırıcı birşey demek istemedim. fakat siz sınırlarınızı zorluyorsunuz.

İstediğim kişiye mesaj atarım. birinin fotoğrafını beğenmem atmam, birinin ismini beğenmem atmam. Bu benim fikrim nasıl böyle birşey yazabiliyorsunuz? Lütfen yapıcı olun.