şuan
@resulgunaydin;
@alp1978; ile münakaşa içerisindeyiz bilgisi olan her kişiyle iletişime geçiyorum. Kusura bakmayın sizinle çalışmak istemiyorum resul bey fiyatı biraz fazla çekti başka biri bulamazsa kendisine yönlenebilirim. ama alp beyle de görüşme sağlıyorum. Sevgili gibi demişsiniz de burada münakaşa da bulunuyoruz. Whatsapptan yazınca ne yapacağız sohbet etmeyecek miyiz? yoksa farklı birşeylr mi yapacağız.
Dediğim gibi çok asabi tavır sergiledim rahatsız oldum lütfen anlayışla karşılayın. R10 da yeni üyeyim profiliniz de numaranız olabileceğini düşünmedim.
Size yazdığım ilk mesajı okumayip direk cevap vermeniz konu hakkında pek ciddi olmadığınızı gösterir zaten .
Profilimde bulunan numaradan bana ulaşabilirsiniz demiştim ki WhatsApp ile sohbet edelim diye sizi davet etmedim , asabi tavırlarınızı anlayabiliyorum evet lakin sizle bir münakaşa içerisine de girmek istemiyorum maddi konuyu bir kenara koyalım iş yaptığımız müşterilerimizi seçeriz bu şekilde tavırlarınız hoşuma gitmediği için de üstte ki yorumda da size sinirlendim haliyle
Umarım arayışınızı bulursunuz

)))