Herkes konuyu okumadan mı yorum yapıyor anlamadım.
Birisi mahkemeye ver diyor, karşıdaki kişi kim belli değil, mahkemeye gidip ne diyebilir ki?
Birisi metin Türkçe ise diyor, konuda Translate'den görüntü var. Türkçe metin niye çevrilsin.
Birisi engelleyin diyor, farklı mail adresinden yine gönderebilir zaten o mail adresi de tek kullanımlıktır.
Birisi bilgileriniz yoktur diyor. Daha önce kendim bu kısımlara baktım, bir exe dosyasına çift tıklayıp çalıştırmak istediğiniz anda Chrome için kayıtlı olan tüm şifreler 1 saniyenin altında çok kısa sürede karşıdaki kişiye iletilebiliyor. Tabi bunun içine görseller,videolar da çok kolay bir şekilde eklenebilir. Yani karşıdaki kişi cidden yazılım işlerinden anlayan birisi ise bilgisayardaki hemen her şeyi almış olabilir.
Siz para gönderseniz bile sonrasında fazlasını isteyecektir. O yüzden bilgisayara hard format atıp şifreleri mobilden veya başka pcden veya formattan sonra o pcden değiştirin derim. Bazı uygulamalarda/sitelerde şifre değişse bile eski oturum açık kalabiliyor ona dikkat edin derim ve eğer son bağlanan cihaz hakkında bilgi gösteren bir site varsa oradan mutlaka bakın derim.
Geçmiş olsun.