• Selamlar, telefonun ilk sahibiyim. 1 sene boyunca kullandım. Zerre kadar çizik,kırık, bozulan aksamı yoktur. Bir reklamcının rutin işlerinde kullanılmıştır. Metin yazma, online toplantılar. Oyun bile oynamadım. Pil sağlığı %83'tür. Sene başında 4 ay kullanım hakkı gelecek ve e-sim de hiç takılmadı. 4 ay da o şekil kullanılabilir.2023 itibariyle 8 ay kullanabilirsiniz ya da yurtdışına giriş çıkış yapıp kayıt ücretini ödeyerek ömürlük kullanım sağlayabilirsiniz. Satma nedenim tamamen cihaz yükselttiğim için. Dediğim gibi tertemiz telefon, her işimi görüyordu.
  • Hafıza 128 GB.
  • Sarı sitede benim cihazımın zerresi kadar temiz olmayan cihazlar 14-15 bin arası satılmaktadır.
    Son gelen zamlarla beraber bu temizlikteki bir telefonu bu fiyatlara almanız mümkün dahi değil. Hemen al fiyatı dahi bedava.
  • Ödeme sonrası aynı gün kargolanır. Hemen al fiyatı harici alıcı ödemeli olarak göndereceğim.
  • Kutu fatura yok. Cihazın ikinci sahibiyim. Dayımdan almıştım. Orjinal şarj kablosuyla yollayacağım.
  • Alıcı değilseniz ihaleyi manipüle etmeyin. Negatif trade hakkımı kullanacağım.
  • Telefon tertemizdir, kaydı yapılıp 4-5 sene sorunsuz kullanılabilir. TR cihaz fiyatının yarısından da ucuza İphone.
  • Paketlemeyi güzelce patpat içerisine sarıp,düzenli ve özenli bir şekilde göndereceğim.
Açık arttırma başlangıç: 10.000 TL
Minimum artış: 250 TL
Hemen al: FORUM DIŞI HEMEN ALLA SATILMIŞTIR.
Açık arttırma bitiş: Son teklif +12 saat