Konu
Tertemiz İphone 12 Pro açık arttırmada!
27-12-2022, 00:57:47
nasirjones
Selamlar, telefonun ilk sahibiyim. 1 sene boyunca kullandım. Zerre kadar çizik,kırık, bozulan aksamı yoktur. Bir reklamcının rutin işlerinde kullanılmıştır. Metin yazma, online toplantılar. Oyun bile oynamadım. Pil sağlığı %83'tür. Sene başında 4 ay kullanım hakkı gelecek ve e-sim de hiç takılmadı. 4 ay da o şekil kullanılabilir.2023 itibariyle 8 ay kullanabilirsiniz ya da yurtdışına giriş çıkış yapıp kayıt ücretini ödeyerek ömürlük kullanım sağlayabilirsiniz. Satma nedenim tamamen cihaz yükselttiğim için. Dediğim gibi tertemiz telefon, her işimi görüyordu.
Hafıza 128 GB.
Sarı sitede benim cihazımın zerresi kadar temiz olmayan cihazlar 14-15 bin arası satılmaktadır.
Son gelen zamlarla beraber bu temizlikteki bir telefonu bu fiyatlara almanız mümkün dahi değil. Hemen al fiyatı dahi bedava.
Ödeme sonrası aynı gün kargolanır. Hemen al fiyatı harici alıcı ödemeli olarak göndereceğim.
Kutu fatura yok. Cihazın ikinci sahibiyim. Dayımdan almıştım. Orjinal şarj kablosuyla yollayacağım.
Alıcı değilseniz ihaleyi manipüle etmeyin. Negatif trade hakkımı kullanacağım.
Telefon tertemizdir, kaydı yapılıp 4-5 sene sorunsuz kullanılabilir. TR cihaz fiyatının yarısından da ucuza İphone.
Paketlemeyi güzelce patpat içerisine sarıp,düzenli ve özenli bir şekilde göndereceğim.
Açık arttırma başlangıç: 10.000 TL
Minimum artış: 250 TL
Hemen al: FORUM DIŞI HEMEN ALLA SATILMIŞTIR.
Açık arttırma bitiş: Son teklif +12 saat