Mağdur olarak ceza yememe bir o kadar bende şaşırdım diyebilirim...
Ülkem yine şaşırtmadı beni...
Yanlış anlaşılmasın ama okuma yazması olduğunu varsayarak canıma bile bile kasteden adama az bile yaptığımı düşünüyorum göz göre göre dönüş yasak yerden döndü motorumda pek bişey yok sadece sürüklendiği için çizikler var onda da koruma demirleri işlevini gördü fakat yaptığı hareketler ve kendini haklı çıkarmaya çalışması ve savunmaları tahrik ediciydi.
Teşekkür ederim.
Adamın yaptığı haraketi savunan bir cümlem yok hocam. Bence böyle bir haraketi yapan kişi sadece masrafları ödeyerek kurtulamamalı. Aynı şekilde herkes kendi cezasını kendisi kesmeye kalkarsa olmaz o iş, buda yanlış. Kesinlikle ucuz atlatmışsınız, çok geçmiş olsun aracın sürücüsü anlattığınıza göre tamamen suçlu konumda ama böyle bir olay yaşadığınızda polisi aramak yerine sürücüyü yakalayıp yumruklayarak ve kaskla vurarak az bile yaptığınızı düşünüyorsanız şu anda sizinde darptan ceza almış olmanızı dilerdim çünkü bir kere diliniz yanmalıki bu sefer benzer bir olay yaşadığınızda daha ileri gitmeyin. Umarım ne demek istediğimi ifade edebilmişimdir.