Herkese selam,
Google ADS kampanyalarının oluşturulması ve devamında Google özelinde reklam faaliyetlerinin takip edilmesi ile ilgili A'dan Z'ye çalışabileceğimiz birisini arıyorum. Kurumsal firmalar ile çalışmak istemiyorum, bireysel kişilerle ilgileniyorum. Sürekli arayarak ya da mesaj göndererek rahatsız eden birisi değilim ancak gerekli durumlarda 09.00-18.00 saatleri arasında telefonla, diğer saatlerde ise mesaj yoluyla ulaşabileceğim birisi olmalı. Şu anda öncelikli olarak elimde teklif vereceğimiz iki proje mevcut, PM yoluyla kendinizi tanıtır, bana neler sunabileceğinizi, neden sizinle çalışmam gerektiğini, fiyatlandırmanızı ve söylemek istediklerinizi iletişim bilgilerinizle birlikte paylaşırsanız tüm mesajları inceleyip ciddi kişilere olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağım. Uygun gördüğüm kişilerle WhatsApp üzerinden iletişime geçerek proje detaylarını paylaşacağım.
Mesajında istediğim bilgilere yer vermeyen, profesyonel olmayan ve okumadan mesaj gönderen kişilerle çalışmıyorum, mesajlarına bakmıyorum. Lütfen yazdığınız mesajlara özen gösterin ya da her iki taraf da zaman kaybetmesin.
İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.
Tüm mesajları titizlikle inceleyeceğimden emin olabilirsiniz...