BilgMuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ciddiye alma hocam genelde ergen yada cahil tayfa onlar bilgileri yok sosyal medyadan izledikleri algı operasyonları sonucu etkilenip tek amaçları çamur atmak olan cahil tayfa
Ergen ya da cahil tayfa degilim. 35 yasinda ogretmenim ve farkli girişimlerim var ceviri burosu veya kuruyemis dukkanimiz...vs. soayal mwdyadan algi operasyonlari izleyip tek amacim camur atmak da degil. Gecen sene kasim faturam 370 tl iken bu sene 1200 tl ile basladik kış ayına. Ki bu arada 2 kere daha dogalgaz mujdesi aldık. Ben duygularımla degil, reel piyasa verileri ile konusuyorum. Oyle kominist..vs de değilim. Utopik rejimlere inanmam. Ha bu arada fetocu, terörist, bişeylerist felan da degilim. Pesin pesin diyem de sonra yaftalama diye dedim. Sen seni le ayni dusunmeyene hemen cahil tayfa diyosun ama benim gözümde sen cahil, capulcu, koyun...vs degilsin. Sadece fikirlerimiz ve piyasa algılarımız farkli. Onun için ayıp ediyosun dostum. Seninle gecmiste birgün biryerlerde ayni sofrayi paylaşmış da olabilirdik. Hemen hakaret etme bence. Saygilarimla.