Bu yukarıda arkadaşın attığı markus koltuğu 2 senedir kullanıyorum ikeadan almıştım. Geçen hafta ise hawk oyuncu koltuğu aldım. Bundan öncede farklı markalar deri oyuncu koltuklarım vardı. Günde 10 saat civarı pc başındayım.
İzlenimlerim şöyle, deri koltuklardan uzak durmak gerek yazın terletiyor. Uzun vadede derileri yarılıyor parçalanıyor.

İkea' daki koltuk 2 sene olmasına rağmen hala taş gibi. Özellikle kol dayama kısımları uzun vadede oynama gevşeme yapar bunda öyle bir durum yok. Sırt kısmı delikli olduğu için yazın terletme yapmıyor. Minder kısmında çökme vs. yok. kıçınız acımıyor sünger kalitesi iyi. Eksi olarak sayacak olursam kol dayama kısımları aşağı yukarı inip çıkmıyor, bu sizin için eksi olmayabilir. Tavsiye eder miyim kesinlikle ederim.

Hawk oyuncu koltuğu ile bir haftayı doldurdum sayılır. Kutudan çıktığı andan itibaren kol dayama kısımları oynuyor sağlam değil. Kol dayama kendi montajlı geldi ben takmadım belirteyim. Süngerleri gayet iyi insanın hiçbir yeri ağrıtmıyor. Terletmemesi için kumaş tercih ettim bakalım yazın ne olacak. Uzun vadede ne olur bilmiyorum şimdilik memnunum. Sırt kısmı diğer sandalyelere göre çok daha fazla yatıyor ve dikeliyor, kendime göre ayarlayabiliyorum. Kolluk kısımları aşağıya yukarıya inip çıkıyor buda artısı.