İletişim İçin Alttaki Hesaplarıma Yazın.
TELEGRAM 👉🏻
https://t.me/psikologpsikoloji
WHATSAPP 👉🏻
https://wa.me/905516891588
İŞ TANITIMI
🔖 Düzenli olarak 0 ile 120.000 arası aboneli veya istekli Telegram kanal ve grupları satıyorum.
💌 Bu alanda ihtiyacı olanlara çok fazla satış ve memnuniyet oranına sahip kişiyim. Sizler de hizmeti almak isterseniz memnuniyetle yardımcı olurum. Kanal-grup almasanız dahi yardımcı olabileceğim konularda size yardım edebilirim veya tanışabiliriz. 😊
🤔 Neden Telegram kanal ve Grubu almalıyız?
🤗 0'dan kanal ve grup oluşturmak zordur. İnsanlar üyesiz kanal ve gruplara gelmekte tereddüt ederler. Ama eskiden beri halihazırda üyesi olan kanal ve gruplar hem daha düzenli bir abone kitlesine sahiptir hem de büyütmesi daha kolaydır. Eskiden beri içinde bulunan sadık üyeleri vardır.
SIK SORULANLAR
📌 Üyeli Telegram kanallarını ve gruplarını kimler alıyor?
Her kesimden insan daha iyi bir imaj, daha çok satış-pazarlama yapmak, site-sayfalarını desteklemek ve çeşitli mesleki veya kişisel işleri ile ilgili insan çevresi oluşturmak adına alıyor.
📌 Açılma tarihini nasıl görebiliriz?
İsteğiniz dahilinde açılma tarihini size ekran görüntüsü veya anlık videosunu atarım. Ek olarak kanala veya gruba girince açılış tarihini de görebilirsiniz.
📌 Grup ve kanallar nasıl temin edildi?
Sürekli olarak kanal-grup al satı ve adminlik yapmaktayım. Bu açıdan sık sık elimde yeni kanal ve gruplar olmakta.
📌 Elinizdeki kanal ve gruplar hangi ip adresi ve uygulama ile açıldı?
Bana ait olanlar Türkiye interneti ve lokasyonunda Türk İp'si kullanılarak açılmıştır. Resmi Telegram uygulaması ile açılmıştır. Alım satım yaptıklarım konusunda değişkenlik gösterebilir.
📌 Sürekli çalışmak istiyoruz. Stoklarınız yeterli mi?
Elime sürekli kanal ve grup geçiyor. O an olmasa bile bana isteklerinizi anlatırsanız büyük oranda kısa vadede bulabilirim.
📌 Şuan yatırım olarak alsam ilerde satabilir miyim?
Evet alırsanız ve güzelce bakarsanız fiyat zaman geçtikçe katlanacaktır. İlerleyen yıllarda daha yüksek fiyatlara satarak kâr edebilirsiniz.
📌 Kanal ve Gruplarda İos ban, telif veya spam var mı?
Telifli kanal ve grup satmıyorum. Diğer konularından memnuniyetleri görebilirsiniz.
📌 Kanal ve grupların isim, profil resmi, biyografi ve kullanıcı adını değişebilir miyim?
Evet nasıl isterseniz o hale getirebilir ve değiştirebilirsiniz..
📌 Toplu alımlarda indirim var mı?
O anki durum ve şartlara göre düşünebilirim
📌 Grup veya kanal alacağım ama bazı bilmediğim şeyler var. Yardım eder misiniz?
Elimden geldikçe yadımcı olmaya çalışırım.
📌 Kanalları alma-satma ve açmamotivasyonunuz nedir?
5 yıldan uzun süredir telegram kullanıyorum. Telegram platformunun çok gelişeceğini ve gelir kapısı olacağını öngörüyordum. Bu yüzden aldım. Şuan öngörülerim tuttu. Telegram en çok indirilen 10 uygulama arasında ve sayısız insana kazanç kapısı oldu. Artık premium üyelikler ve kullanıcı adı satışları da açıldı. Bu da gelişime daha büyük kaynak ayrılacağının ve Telegram'ın büyüyeceğinin kanıtıdır. Şuan ise kendi kripto parası ile gelirini bizle paylaşma açıklamaları yapıyor ve deneme halinde. Bu da tamamlanınca çok daha etkili bir platform olacaktır. Ek olarak Whatsapp'ın sürekli telegramı kopyalaması ise Telegramı engellenemez başarısındandır.
📌 Aldığımız grubu veya kanalı büyütmemiz ve üye işlemleri için numara ihtiyacımız var Telegram numarası satıyor musunuz?
+1 ve +90 kodlu numaralar satıyoruz. İstek dahilinde diğer ülkelerin numaralarını da bulabiliriz. Bana yazmanız yeterli. Tek tavsiyem sakiplik veya kuruculuk dediğimiz yetkiler asıl hesabınızda olsun. Böylece kanallarınız hep sizde kalır. Numaraya erişimi kaybetseniz bile.
📌 Üyeli kanal veya grubu, hizmet, farklı bir hesap, ürün veyahut reklam takas edebilir miyiz?
Güzel bir teklif olursa düşünebilirim.
🤗 BAZI TAVSİYELER
Kanal veya grupları aldıktan sonra benzeri alanlarda kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır. Üye ve bot ekleme işlemleri için de danışabilirsiniz.
🤗 UFACIK RİCALARIM
Lütfen, numara ve üyeli kanal-grup ihtiyacı olan biri olursa beni tavsiye edin. Bana bu konuda yardımcı olan insanlar benim için çok değerli. Daha mutlu ve refah içinde yaşamanızı diliyorum. Her insana güzel hitap etmeye ve güzel hizmet etmeye çalışıyorum. Konumu ve hizmetimi geliştirmek adına tavsiyeleriniz varsa bana yazın lütfen. Alışveriş yaptıktan sonra memnuniyetinizi bildirmek isterseniz de yoruma beklerim. Bu beni çok mutlu eder.
TİCARET NASIL GERÇEKLEŞİYOR?
💲 Forumda 50 ve üzeri ticaret puanınız, minimum %98 üzeri memnuniyet oranınız ve en az 1 yıllık aboneliğiniz varsa ödeme öncesi kanalı teslim ediyorum. Bunun harici ilk olarak ödeme alıyorum. Kanalı satarken gösteriyorum. Açılma tarihlerini fotoğraf veya video ile gösteriyorum. Zaten kanallarda da direkt görebiliyorsunuz. Aldınız kanal ve gruplarda yetkilerinizi kontrol ettirip her şey doğru şekilde teslim ediyorum.
ÖDEME YÖNTEMLERİ NELER?
💰 Banka Yolu İle
Ziraat Bankası, Finansbank ( En Para ), İş Bankası hesaplarım mevcut istediğiniz bankadan yollayabilirsiniz.
💸 Ön Ödemeli Kartlar ile
İninal, Papara, Tosla, Payfix, Nays, Param kartlar ile ödeme yapabilirsiniz.
💲Payoneer ile ödeme yapabilirsiniz.
Almak istiyorsunuz ama paranız yoksa herhangi bir ürün-hizmet ile ilgili takas tekliflerinize, reklam ve eğitim tekliflerimize de açığım.
📩 Detaylı bilgi için bana alttaki telegram veya Whatsapp adresimden ulaşabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
👉
👉🏻
Eğer R10 üzerinden geliyorsanız size daha hızlı ve iyi şekilde yardımcı olabilmem için bu forumdan geldiğinizi, kullanıcı adınızı ve üye olup olmadığınızı bana yazın. Grup mu, kanal mı, numara mı istediğinizi belirtin. En kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağın.
R10 adresi olmayanlar , profilimdeki mail, Telegram veya Whatsapp adreslerim üzerinden ulaşabilir.
❤ Tüm değerli R10 üyelerine bol kazançlar diliyorum. Bu siteyi seviyorum. Yaklaşık 2 yıldır aranızda bulunmaktayım ve değerli insanlar tanıdım. Bu güvenli ticaret ve yardımlaşma ortamını sunduğu için R10 yönetimine teşekkürler.
(Not: Diğer konularında değerli müşterilerimin memnuniyetleri mevcuttur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Öğrenciyim. Hem okuyor hem haber içerikleri üretiyor hem de dijital ürün tedarikinde bulunuyorum. Bu yüzden fazlası ile yoğunum. Mümkün olan en kısa sürede mesajlarınıza döneceğim. Sabrınız için teşekkür ederim.)
İletişim İçin Alttaki Hesaplarıma Yazın.
TELEGRAM: 👉🏻
WHATSAPP: 👉🏻