Petek soğuksa düz tornavida ile havasını alabilirsiniz. internette videoları mevcut.
Petek sıcaksa o zaman yalıtım yoktur, petek arkasına yalıtım yaparak başlayabilirsiniz
Kombi çalışmıyor olabilir, eski kombilerde ekran olmadığı için arıza ışığı yanar, arıza da genelde su bar seviyesi 1-1,5 altına düşmüştür, 2 seviyelerine getirin.
Sıfır tesisatta da bu durumun olması mümkün mü hocam, daireye ilk oturan kişiyiz ve kombiyi biz taktırdık. Ama ısınma performansından pek memnun kalmadım temizlik yaptırmak şart mı. Bir de bir kaç yerden duydum merdiven altı yerler temizlik adı altında tesisata zarar veriyor diyorlardı, böyle bir durum söz konusu olur mu ?
temizlik işi biraz kafa karıştırıcı olaydır. Peteklerin içerisinde siyah zift/yağ vardır, bu peteğin çabuk ısınmasına geç soğumasına yarar sıcaklıktan fayda sağlar ve kombinin performansını arttırır, temizlikle bu pis sanılan ve faydalı olan su çıkartılır performans arttığını sanarsınız fakat düşer.
son olarak eteğin üst tarafı ısınıyor alt bölge ısınmıyorsa hava vardır kesinlikle.