Bugün bir meslektaşımla sıcak bir salep içmek için bir kafeye oturduk.
İşlerinin çok güzel olduğunu ve onu yormayan insanların olduğunu söyleyerek baya mutluydu.
Ve sordum 'Müşterileri nerden buluyorsun, artık instagram ve Ads reklamda vermiyorsun ?' Dedim.
Bana söylediği cevapla şok oldum. Sabit Müşterilerim var bende boş vakitlerimde 'AZAR' uygulamasından müşteri buluyorum. 'dedi.
Ve Devam etti;
Burası çok boş bir yer. Ama gerçekten kaliteli insanlarda var. Boşlukta, yalnız ve parası olduğu halde sohbet etmek isteyen kişiler..
Zaten bu kişiler boşlukta olduğu zamanlar, yalnız hissettikleri ve boş vakitleri olduğu için buradalar. Onlarda bu konulara inanılmaz hevesli oluyorlar.
Gün içerisinde boş vakitlerimde 'AZAR' uygulamasını açıp potansiyel gördüğüm kişilere ekonomiden ve kendi işini soruyorum. Haliyle aynı soruyu bana iletiyorlar.
Cevaplar bildiğin gibi işte. Kendilerine internetten bir web sitesi kurarak kazançlarımı gösteriyorum. Yalan söylemiyorum.
Bazı ücretli eğitimleri satın alması gerektiğini belirtiyorum ve numaramı bırakıyorum. Sanırım bu şekilde bu ay 14 web sitesi kurdum.
Basit bir logo ile teslim ettim. Ayrıca bu ay 50 binin üzerinde bir kazanç elde ettim. Çok soru sormuyorlar.
Adama ne dersen tamam diyor. Bende işi en iyi şekilde teslim edip ona yönetmesi için eğitimleri iletiyorum. Bu kadar. Bence sende yapmalısın.
Bana şahsen çok mantıklı geldi ve tebrik ettim. Sonuçta 1 Saatlik bir kurulum birazda sohbet.
Ne düşünüyorsunuz bu arkadaşımın söylediğine ?
BAZI ARKADAŞLAR ANLATIM ŞEKLİNİ, REKLAM HEDASINI ÇEŞİTLİ ANLAMLARLA YÜKLEMİŞ. GEREKSİZ BOŞ MUHABBET YAPMIŞ. BU ARKADAŞIN İLETİŞİMİ KUVETLİDİR, DEĞİLDİR BİLEMEZSİNİZ. NE İMKANSIZ GÖRÜNEN SAÇMA SAPAN İŞLERDEN KİMLER NE EKMEKLER YİYOR. FİKRİNİZİ PAYLAŞIN AMA BOŞ MUHABBET YAPMAYIN. KİMSEYE GELİN HEPİMİZ BURADA YER ALALIM DEMEDİK. 'AZAR' UYGULAMASINI HİÇ KULLANMAYAN BİRİYİM. SİZ GAYET İYİ BİLDİĞİNİZE GÖRE BURADA YER ALMIŞSINIZ BU ÇOK AÇIK BELLİ AMA GEREKSİZ YORUM YAPMAYIN ARKADAŞLAR.