Merhaba arkadaslar
Yer gebze Kocaeline bağlı sanırım İstanbul'a 56.7km mesafede
Kalıcak daire var 1 adet yatak odası 1 adet normal oda mutfakla birleşik yatak odasında biri kaliyor
Mutfaktaki yataktada 2 kişilik yer var toplam 3 kişi olucaksiniz evde 1 kişi bulunursa 2 kişi kalınacak
İş : yemek şirketi
Servisi var , yeme içme , ev kirası , elektrik , su , doğalgaz , hepsi patrona ait sigorta ve asgari ücret
İş yerinden eve yemek getirebiliyorsunuz akşam yemeği izinli olduğunuz gün yiyeceğiniz yemek vs çayınız şekeriniz iş yerinden alınıyor doğalgaz olduğu için sıcak su felanda var
Çalışma saatleri sabah 7 de servise biniyorsunuz 7:30 gibi iş başı yapılıyor akşam iş 5 de biterse bırakır gidersiniz 5 de bitmezse bitene kadar devam 18:30 19 civarına ulasabiliyor mola yok acıktığınız zaman yemek yiyorsunuz sigaranizi istediğiniz zaman oturup içiyorsunuz serbestsiniz bir nevi molalik bir durum yok çalışırken de içebilirsiniz sigarayı size kalmış bir durum
Yapılacak iş bulaşık , ve servis
1 hafta 10 gün çalışıp ben işi birakiyorum gidiyorum diyecek kişiler mümkünse iletişime gecmesin çalışmak isteyen yazsın direkt yönlendireyim aldırsın işe eğer 1 hafta 10 gün çalışıp çıkacak kişi yazarsa diğer ihtiyacı olan kişinin hakkına girer
Tekrar söylüyorum iş zor bulaşık yıkamak herkesin yapabileceği bir iş değil yapabilecek kişiler iletişime geçerse sevinirim
Herkese iyi formlar 😊
Son kez paylaşıyorum alınacak kişi sayısı 2 eğer gitmek isterseniz numaranızı PM olarak atın ileteyim ilgili kişiye
İş bana ait değil tamamıyla iki tarafa da faydalı olmak adına paylaştım.