Asus tabii ki. Aktif olarak aynı ev içerisinde, Monster, Macbook, Asus, MSI kullanılmakta. Monster alırken 3 arkadaş birlikte aldık. İlk arkadaşın bilgisayarında fiziksel olarak bir deformasyon olmadı fakat işlemci sorunları yaşamakta. İkinci arkadaşın bilgisayarında önce klavye renklerinde atma oldu ve garantiden değişim yapıldı. Şimdilerde klavyesi çalışmıyor ve dışarıdan bir klavye kullanıyor. Kendi bilgisayarımda ise ekran çerçevesinde açılma oldu ve cihaz kucağımdayken batarya şişme yaptı fark etmesem çok başka noktalara gidebilirdi. Ayrıca bilgisayar şu anda traktörden farksız bir şekilde çalışıyor dışarıda kullanmak mümkün değil.

Başta bilgisayar markalarını yazma sebebim ise bu markaların bilgisayarlarında hiç bir sorun yaşanmazken Monster başından itibaren sorun yaşattı. Unutmadan garantimin son 1 ayında batarya için iletişime geçtim kendileriyle, ellerinde olmadıklarını söylediler eğer olursa iletişime geçecekler (di) 1-2 yıl önce hala geçecekler (:. Şikayet var'da kaldırılmadıysa fotoğraflı şikayetlerim de duruyordu. Ayrıca ömür boyu ücretsiz bakım kapsamında KKTC şubesinde bir takım saçmalıklar da yaşamıştım.

Kısacası çeşitli aksesuarlarda sorun yaşamıyor olsam da bir daha Monster bilgisayar almam, sorunlar kaynaklı tavsiye de etmiyorum.