orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon fiyatları yüksek meblağlar olduğu için suistimal edilmeye açık bir konu oluyor. Bunun için belirli bir sınır getirmiş olabilirler. Ama bu tür satış yapan başka üyelerde mevcut.

Satış konusu yasak değil. Hakkınızı aramanız doğru ama bu konuda bir bilgilendirme yapılmadı. O nedenle moderatöre soru kategorisi üzerinden veya ilgili kategori moderatörlerine PM atarak sorabilirsiniz.

Report kullanıcısı üzerinden neden kaldırıldığına dair bir açıklama yoksa yanlışlıkla silinmiş olma ihtimali olabilir.
Telefon fiyatlarının yüksek olması ile alakalı bir durum söz konusu olsaydı hocam çatır çatır global iPhone satışlarına dur diyebilirlerdi öncelikli olarak sayın hocam

Sınır getirilmesi diye birşey olamaz ki o üye satabilir bu üye satamaz diye kaide olabilir mi Allah aşkına ? Birilerine sınır koyulacaksa zaten adaletsiz bir ortam oluşturmuş olunur , ve bu ticaret yapan insanlar arasında hoş karşılanmaz.

Reportu yapan "şahsiyet" hayatı boyunca gereksiz bir insan olduğu için bos işlerle uğraştığı için forumun içerisinde milyarlarca para kazanan o global satıcılarına değil de gelip benim konumu report edip sildirmesi de hani ne bileyim gerçekten moralimi alt üst etti ve şu saat olmuş ben hala uyuyamıyorum, ben uyumuyorum diye de oğlum da uyumadı bu moral bozukluğundan gözüme nasıl uyku girer ki ?

Ben kimseye haksızlık yapmadım, hiç kimseye de yapmam bana yapılan bir haksızlık varsa da ben günlerce uyuyamam bu haksızlık bir şekilde son bulmalı ve adalet yerini bulmalı bende ticaretime devam edeyim bu işin içerisinde benim 2.5 yaşında ki oğlumun rızkı söz konusu .