Hocam windows orjinal olarak kurulmadı ama win10 key satın aldım. Driverları da driverbooster9 üzerinden güncelledim. Bilgisayarı sıfır aldım kullandığım herhangi bir yardımcı ya da özel bir programda yok. Sdd yi nasıl test edebilirim?
Bakınız sistemler sürekli gelişiyor.Orjinal windows ile sonradan format atılıp crack yapılan windowsların arasında HIZ farkı vardır.Hem daha çok verim alınır hem de hızı etkiler.
Driver Booster'ı bende zaman zaman kullanıyorum.Bu işin doğrusu her donanımın yazılımını kendi sitesinden tek tek indirmektir.Belki de arkadaşların dediği gibi bilgisayarınız da yeni piyasaya çıkmış bir tür virüs vardır.
SSD testine gelince size yukarıda link verdim.İndirip test ediniz.Vatan Bilgisayardan ssd almıştım ama 1 ay dolmadan performans %80 e düştü.Geri verdim paramı aldım.