Arkadaşlar karadaki ve denizdeki keşiflerin hepsi doğrudur. Şimdiye kadar gerek deniz gerekse karadaki keşifler için ne açıklandıysa eksik söylendi ama fazla söylenmedi. TPAO da senelerdir sahada çalışan bir mühendis olarak söylüyorum bunları. Çukurova sahaları, karadenizdeki gaz keşfi, şehit esma çevik sahası (gabar sahası) ve diğerleri hepsi doğrudur. Bu konuda kulaktan dolma yok yine birşey bulundu vs gibi düşüncelere girmeyin. TPAO 2017 den beri arama faaliyetlerini ciddi derecede arttırdı ve bu kadar emeğin karşılığını alıyor. Ben ve birçok sahada çalışan arkadaşlarım gece gündüz demeden çalışıyoruz ve direkt bu işin içinde biri olarak size söylüyorum ki açıklanan keşiflerin hepsi doğrudur. Tekrar ediyorum açıklanan bilgilerin eksiği var fazlası yok.
Eğer dedikleriniz doğru ise ki yalan söylemeniz için bir sebep göremiyorum doğru olarak düşünüyorum bu daha vahim değil mi bulunanların fazlası var eksiği yok yapılan açıklamalar doğru diyorsunuz ama biz sürekli daha pahalı kullanıyoruz mantıken kendi ülkemizde bulunan ve kendi ihtiyaçlarımız için kullandığımız şeyin fiyatının daha uygun olması lazım bizde tam tersi daha da yükseliyor düzenli olarak. Demek ki tutmayan ve doğru gitmeyen bir şeyler var.
kardesım ben 31 yas adamın 2008 de 6 kez beyın amelıyatı oldum ıstanbulda 1 tl bıcak arası vermedım olayları goruyorum
laz enıstenın aıle aartmaında ev tutduk 300 tl sadece sobalı dogal gaz vardı yanı senın ysadın hayatıda kısmen yasadım 2008 de asgarıucret 450 falandı surıyelı de yokdu afganda ozmanlarda ama suan arada sıtanbula gıdıyorum koye gelıyorum eskıyı dusunuyorum cag atlamısız farkında degılız cok yakın zamna da hasta zıyaretıne gıttım carsambada az bucuk ara verı tv ozel oda tutuyorsunz otel gıbı olmus sız
ne olsu ıstıyorsunzu az fox ızleıy eksı sozlukden cıkında dunyaya bakın petrol covıt donemınde 30 dolara kadar gerıledı 1 yılda 130 doalra cıkdı 80 doalr arasında gıdıor gelıyor
abd sana ezelden berı kuyruk acısı var 300 yıl once sana vergı odedıgı ıcın dogrudan veya dolaylı sekılde saldırıyor doları yukske tutuyor kı ınsanlar zor duruma dussun
yada ulke faızı 60 yapsın ıs veren sanayıcı ınsaat mutaıtler parayı fazıe atıp
ne ugracasam ıscı ıle desın genıs dusunun baslatmayın 2022 sıne
benım bu yazdıklarım harıcı evet kardesım dogal gaz velı nımet gecen yıl bu zmaanlar ısı bırakmıs ıssızlık maası az dıye dıdıme enıste ve kuzenelrın yanına amelelık yaptım
sana soyle soylım enıste ek ıs almıs bır eve gıdıyoruz adam evı guzel hava soguk evde dogalgaz yok soba yakıyor mılyonalrca turıstın geldıgı dıdım akbuk mılas yolllar hanı su yol yaptı dıye dalga gectınız yollalrı adamalr hala yapmamıs alt yapı berbat vıllalar yapılıyor ama beledıyeler calısmıyor
ıster ınanın ıster ınanmayın deneyıp gorun gıdın soba yakın sadece 1 ay yaptıgınız masrafı verdıgınız ugrası gorunnce dogal gaz velı nımet dıyeceksınız
1000 tl gozunuz gormuyecek
NOT O 300 tl kırayı de eksık verınce kapıya gelıyordu halamın kaynanası veresıye yazdırınca enıstenın suratı sırke satıyordu bende az cok sızı anlıyorum ama her sey hukumete baglamayın ınsnalarımız da kotu cıkarcı hakkım dıyerek hak yıyor
Umarım siz oy kullanmıyorsunuzdur başımıza ne geldiyse sizin gibi düşünenler yüzünden geldi. Bizim siyasetçilerin hiç suçu yok zaten hep ABD'nin suçu yemin ediyorum öyle saçmalıyorsunuz ki insanlara nefret ettikleri halde Amerika'yı savundurursunuz. Sizlerin anlaması gereken ilk şey hükümetler geçicidir devletler kalıcıdır. Başımızdakileri devlet olarak gördüğünüz için şu an bu durumdayız.