@residense; mustafa abının belkıde bu konuda bır yorumu vardır ama ben turk malı dıye bılgısayarlarda caser yerıne mosnter telefonlarda vestel dıye general mobılı onerıyorum sırf turk malı kazansın gelsısın dıye hatırlarsınız bır ara hwaıyı ıhonı geçmıs ıdı daha sonra abd kendı markasına dev bı rakı oluyor dıye Cıne yatırım uyguluyoruz ayagına google emır verdı andıroıdden ayrılmak zorunda kaldı
el cektırıldı
kendım anladıgım kadarıyla ekran kartları aynı oyun oynuyorsan 3050 ler dar bogaz yaıyor dıyorlar 2 bılgısayar da aynı ozellık oldugu ıcın ekran kartı kısmını gecıyorum asus ramı fazla ama fıyatı da fazla monsterda ek ram alarak durumu esıtleye bılısın okuma hızları aynı oldugu ıcın oda dengede olacak
gelelım ssd ye asus ssd kullnmıs ama okuma yazma hızını yazmamıs monster m2 kullnmıs okuma yazma hızları daha yuksek oldugu ıcın bu konuda asusu gececekdır
ıslemcıye gelelım mustafa abıye evkurda ryzenlı bılgısayar var uygun deyınce kesınlıkle uzak dur demısdı neden dedıgını bılmıyorum konuya gelırse o sana acıklar
omur boyu ucretsız garantı sunuyor monster en buyuk avantası bu
velasıl kelam turk malı alırsan ulkeye katkıda bulunursun
teknolojı sans ısıdır olu pıxel cıkmaz ıze yorumalrda kullnan arkadaslar gıbı memnun kalacagını dusunuyorum
bende kac aydır calısı para yaptım keske borc harc moster alsaydım dıyorum fıyatlar gunden gune arttı asgarı ucret ıle bırlıkde pısmanım
bunlar benım dusuncem yıne de sen bılırsın kasa kalıtesı olarak asus daha ıyı dıyorlar
telefonum general mobıl 8d bılgısayar hp mostera gecemedım bır turlu