imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o zaman sınırsız kurulum dememesi lazım konusunda, ya da kişisel kullanım ile sınırlıdır desin. Full açık kaynak sınırsız kurulum yazmasın. Konusunda hiç bir şart yok yani. Ben yapacağımı söylediğim zaman izin vermiyoruz diyor. E scripti de aldım ödemeyi de yaptım noldu? Ben kişisel kullanım için neden açık kaynak sınırsız kurulum bir script alayım ki? Kendime 10 tane aynı siteyi kurup her gün boş boş o sitelere bakmak için mi? Yani kafam karıştı açıkçası siz de doğru söylüyorsunuz ama ben de kendimce haklıyım gibi geliyor.
r10da satış hakkı ile satılanlara zaten r10 harici satabilirsiniz ibaresi koyuluyor. sen de sanırım bu tarz konuları görmüşsündür. sana satan arkadaşın konusunu bilmiyorum, tanımam da. ama konuda sadece sınırsız kurulum, açık kaynak yazdı ise. bu scripti al kendin istediğin kadar siteye kur, kodları da şifrelemedim yani açık kaynak olduğu için de üzerinde istediğin değişiklileri yapabilirsin demiş oluyor genel r10 anlayışına göre.

bir arkadaş da belirtmiş önceki mesajlarda; açık kaynak ile maalesef r10'da sadece kodları gizlemedim değişiklik yapabilirsin kast ediliyor ve dediğim gibi satış için ayrıca ibare koyuluyor. normalde bu benim bildiğim kadarıyla açık kaynak ruhuna aykırı ama maalesef böyle bir genel anlayış var. sana da tavsiyem bu hamur çok su götürür, arkadaş illa izin vermiyorsa şikayetim var kategorisine konu açıp kararı yöneticilere bırakman. iyi şanslar.