- Selamlar, telefonun ilk sahibiyim. 1 sene boyunca kullandım. Zerre kadar çizik, bozulan aksamı yoktur. Bir reklamcının rutin işlerinde kullanılmıştır. Metin yazma, online toplantılar. Oyun bile oynamadım. Pil sağlığı %83'tür. Sene başında 4 ay kullanım hakkı gelecek ve e-sim de hiç takılmadı. 4 ay da o şekil kullanılabilir. 2023 itibariyle 8 ay kullanabilirsiniz ya da yurtdışına giriş çıkış yapıp kayıt ücretini ödeyerek ömürlük kullanım sağlayabilirsiniz. Satma nedenim tamamen cihaz yükseltme. Dediğim gibi tertemiz telefon, her işimi görüyor.
- Hafıza 128 GB.
İstediğim fiyat: Yalnızca 3 güne özel 12.500 TL - 13 pro max cihazımı kaydettim, bu telefon artık işime yaramıyor.
- Telefoncular 12 veriyor arkadaşlar, benden alıp 13-14-15 arasına okutacakları çok açık. Bu yüzden lütfen pazarlık sormayınız.
Son gelen zamlarla beraber bu temizlikteki bir telefonu bu fiyatlara almanız mümkün dahi değil. - Sarı sitede çizikli, kırıklı çıkıklı emsalleri 13-14 arası.
İstanbul içi elden teslim edebilirim, kalan yerlere ödeme sonrası aynı gün kargo.
İletişim için profilimdeki Telegram butonunu kullanabilirsiniz.