moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardesım ben 31 yas adamın 2008 de 6 kez beyın amelıyatı oldum ıstanbulda 1 tl bıcak arası vermedım olayları goruyorum
laz enıstenın aıle aartmaında ev tutduk 300 tl sadece sobalı dogal gaz vardı yanı senın ysadın hayatıda kısmen yasadım 2008 de asgarıucret 450 falandı surıyelı de yokdu afganda ozmanlarda ama suan arada sıtanbula gıdıyorum koye gelıyorum eskıyı dusunuyorum cag atlamısız farkında degılız cok yakın zamna da hasta zıyaretıne gıttım carsambada az bucuk ara verı tv ozel oda tutuyorsunz otel gıbı olmus sız
ne olsu ıstıyorsunzu az fox ızleıy eksı sozlukden cıkında dunyaya bakın petrol covıt donemınde 30 dolara kadar gerıledı 1 yılda 130 doalra cıkdı 80 doalr arasında gıdıor gelıyor
abd sana ezelden berı kuyruk acısı var 300 yıl once sana vergı odedıgı ıcın dogrudan veya dolaylı sekılde saldırıyor doları yukske tutuyor kı ınsanlar zor duruma dussun
yada ulke faızı 60 yapsın ıs veren sanayıcı ınsaat mutaıtler parayı fazıe atıp
ne ugracasam ıscı ıle desın genıs dusunun baslatmayın 2022 sıne
benım bu yazdıklarım harıcı evet kardesım dogal gaz velı nımet gecen yıl bu zmaanlar ısı bırakmıs ıssızlık maası az dıye dıdıme enıste ve kuzenelrın yanına amelelık yaptım
sana soyle soylım enıste ek ıs almıs bır eve gıdıyoruz adam evı guzel hava soguk evde dogalgaz yok soba yakıyor mılyonalrca turıstın geldıgı dıdım akbuk mılas yolllar hanı su yol yaptı dıye dalga gectınız yollalrı adamalr hala yapmamıs alt yapı berbat vıllalar yapılıyor ama beledıyeler calısmıyor

ıster ınanın ıster ınanmayın deneyıp gorun gıdın soba yakın sadece 1 ay yaptıgınız masrafı verdıgınız ugrası gorunnce dogal gaz velı nımet dıyeceksınız
1000 tl gozunuz gormuyecek

NOT O 300 tl kırayı de eksık verınce kapıya gelıyordu halamın kaynanası veresıye yazdırınca enıstenın suratı sırke satıyordu bende az cok sızı anlıyorum ama her sey hukumete baglamayın ınsnalarımız da kotu cıkarcı hakkım dıyerek hak yıyor
Amerika doları yüksek tutuyor dedikten sonra okumayı bıraktım. Dolar yükselmiyor senin para biriminin değeri düşüyor. Yani bütün para birimlerinin değeri tl karşısında artıyor. Neyse geçmiş olsun sana üzüldüm beyin ameliyatı olduğunuza