enesutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, biri tescillemeyi düşündüğümüz ismi bizden önce davranarak bizim hizmet vereceğimiz alanda tescillemiş.

Google Play ve AppStore’ da paylaşılacak bir mobil uygulama projesi idi. Daha öncesinde Google Play’ e marka belgesi atılarak kaldırılan uygulamalar olduğunu duymuştum. Bu olay doğru mu?

Doğru ise ABD’ de biri benim Türkiye’ de tescillediğim adı alarak benim uygulamamı kaldırtamaz mı? Biraz mantıksız geldi. Nasıl işliyor sistem?

Hocam Türkiye 'de olsaydı bu olay ; diyelim size 21:00 da müracaatınız Marka Tescili olarak teslim alındı işlendi dosya numarası verildi. Karşı tarafın 20:59 da aynı şekilde numara verildi. O marka ile alakalı tüm haklar domain ve varsa üretilmiş ürün logo vessair herşey mevzuat gereği kişi sizden alma hakkına sahip , ters durumda icra ve mahkeme yolu ile toplatma ve haciz koyma yetkisi var.

Şimdi sizinkisi Uluslararası marka işbirliğine giriyor size Dehapatent i öneririm, araştırın Esra hanım alanında çok iyi görüşün bizide sitemizi söyleyin yardımcı olurlar.
Nacizane bildiklerim bunlar. Geçmiş olsun